kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-03-16 23:19:40

 

A Szabokert.hu weboldalon lehetőség van személyes adatok megadására bizonyos szolgáltatások igénybeteléhez. Ezzel összefüggésben a weblap üzemeltetője az alábbi jognyilatkozatot teszi, melyet a felhasználó adatainak megadásával és a weboldal használatával elfogad:

 

Adatkezelés célja:


Felhasználó a szabokert.hu weboldalon történt  - önkéntes - regisztrációjával kizárólagos lehetőséget kap, hogy online rendeléseket adjon fel üzemeltetőnek. A regisztrációval a felhasználónak lehetősége lesz arra is, hogy a weboldalon működtetett magazinba cikkeket írjon, vagy hozzászóljon, véleményt mondjon termékekhez, szolgáltatásokhoz.

 

 

Adatkezelő személye:


A szolgáltatással kapcsolatban végzett adatok tekintetében az adatkezelő az üzemeltető (külső adatfeldolgozót nem alkalmaz).

Az adatok tárolása a webfejlesztő (Planet Star Kft.) által működtetett serveren vannak tárolva.Hozzáférési lehetőségük kizárólag az üzemeltető alkalmazottjainak van.

 

 

A regisztrációval kapcsolatos adatkezelés:


A regisztrációnál az adatok teljes körű - önkéntes - megadása előnyös lehet az esetleges későbbi rendelésnél/vásárlásnál, de nem kötelező. A csilaggal jelzett adatok (Név, e-mail cím, jelszó) megadása azonban kötelező a regisztráció elfogadásához. A regisztráció nem automatikus, egy ellenőrzéssel és visszaigazolással aktiválódik. Értelmetlen - nyilvánvalóan nem valós - név és cím adatokal történt regisztrációt nem engedélyezünk.

A regisztráció ill. a hír

Szerző: Szabó István