kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-08-31 08:59:41

 

Talán ön is hallott már a Nyugat– Európában és Észak-Amerikában évek óta nagy népszerűségnek örvendő wellness- ill. fürdő tavakról, melyek immár Magyarországon is terjednek, és nem csak a szállodákban, hanem már magán kertekben is.

 

 

A wellness tó egyesíti a kerti tavak látvány  és fürdőmedencék nyújtotta sportolási és kikapcsolási  lehetőségeket. A kompozíció első pillantásra egy igényesen kivitelezett, sekély kerti tónak tűnik szép, kavicsos mederrel, gondosan válogatott igényesen berendezett vízinövényekkel, csak közelebbről tűnik elő a tó középen kialakított, pácolt vörösfenyő gerendákkal szegélyezett, és így természetes hatást kölcsönző fürdőrész.

 

 

A medence vizalatti világítással ugyanúgy felszerelhető. A rendszert fűteni is lehet, így a fürdőzési időszak akár őszre is kitolódhat. Szauna mellé is kiválóan alkalmas merülő mendence céljából.

Szűrőrendszere eltér a hagyományos medencéktől, inkább a kerti tavak biológiai szűrőinek továbbfejlesztett változata. Nem kell a vizet klórtartalmú szerekkel sterilizálni, a rendszer energiatakarékos szivattyúval és UV lámpával működik, csak időszakos szűrő takarításra van szükség.

 

 

Külön érdekesség, hogy a rendszer vízi állatok betelepítésére is alkalmas, sőt egyes halfajták a tisztán tartásban is segítenek – így akár díszhalakkal is együtt úszhatnak a medencerészben.

 

A régebbi úszómedencék átépítéssel minden probléma nélkül átalakítható fürdőtóvá.

 

 

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, és megkeresnek bennünket. Ha kérdése merülne fel szívesen adunk bővebb tájékoztatót a fürdőtóról.

Szerző: Szabó István
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt