kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-06-10 13:15:41

A Husqvarna Automower fűnyíróival, Önnek csak az a dolga, hogy hátradőljön és pihenjen...

Az automata fűnyírókkal, időt spórolhat meg, így a munka után, vagy hétvégén, a fűnyírás

helyett kedvenc időtöltéseivel foglalkozhat.

 

A Husqvarna Automower fűnyíróival, Önnek csak az a dolga, hogy hátradőljön és pihenjen, miközben a fűnyíró elsőrendű pázsitot készít kertjében, emberi munkaerő nélkül. Az automata fűnyírókkal, időt spórolhat meg, így a munka után, vagy hétvégén, a fűnyírás helyett kedvenc időtöltéseivel foglalkozhat, vagy pihenhet.

A Husqvarna fűnyírócsodái között bárki megtalálhatja a kertje méreteihez legmegfelelőbbet. A fűnyírók akár este is, teljes mértékben automatizáltan végzik el fűnyírást, és működése alig észrevehető, olyan csendes.

A feltöltéssel sem kell bajlódnia, hisz az Automower fűnyírók -  kivéve az Automower 210 C típusút - képesek saját magukat feltölteni, így Önnek szinte csak egyszer lesz dolga a fűnyíróval, amikor megrendeli.

 

 

Hosszú távon egy jó befektetés


A Husqvarna Automower működésének költsége az alacsony energiafogyasztásból eredően, töredéke egy hagyományos fűnyíró költségeinek. Mivel elektromos áram hajtja, nem bocsát ki környezetre káros anyagot.

 

 

Mivel nyút többet a Husqvarna Automower az átlagos fűnyíróknál?

 

Ha Ön vásárol egy Husqvarna Automower-t, nem kell azon gondolkodnia, hogy éppen ki végezze el a fűnyírást a család tagjai közül, vagy hogy éppen melyik céggel végeztesse üdölője, hotele, boltja kertjének rendben tartását.

A Husqvarna Automower teljesen automatizált, és tökéletes eredményt nyújt. Mivel gyakran nyírja a füvet, így a kisméretűre aprított fűszálak zöldtrágyaként kerülnek a gyepre.

Sok más fűnyíróval ellentétben a Husqvarna Automower fűnyírók esős időben is képesek dolgozni.  Ha Ön nem sík területen lakik, az sem jelent problémát, hisz akár 35 %-os emelkedővel rendelkező kertekben is tökéletes választás lehet a fűnyíró, mely köszönhető erős motorjának, és nagyszerű tapadásának.

Mindent összevetve elmodhatjuk, hogy a Husqvarna Automower fűnyírója, a  csodás gyep záloga.

Szerző: Mandi
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt