kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-06-16 16:01:41

Ha szeretne otthonra egy garázst, vagy szüksége lenne egy kis weekend házra, akkor kedvére válogathat az Ecorgan faházai közül. A cég egyedi igényekhez mérten is gyárt faházakat...

 

       Az Ecorgan faházai Székelyföldön készülnek, kiváló minőségű erdélyi lucfenyőből. A faházak szerelésre előkészítve raklapra csomagolva érkeznek. A termékek széles skáláját kínálja a cég, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A cég azonban teret enged az egyedi igényeknek is, és az Ön elképzelései, és paraméterei alapján is legyártásra kerülnek a faházak.

 

       A nyaralóházak szerelésre kész állapotban kerülnek leszállításra, részletes szerelési útmutatóval. Azonban az elemek méretei, és bonyolultsága miatt érdemes szakemberre bízni az összeállítást, melyben az Ecorgan munkatársai is tudnak segíteni.

 

       A nyaralóházakat szigetelhető kivitelben is megrendelheti. Ebben az esetben az alapozási méret nem változik, az oldalfalak 5 cm-es párnafa alátámasztással lambéria borítást kapnak. A szigetelőanyag a párnafák közé helyezhető be, viszont a faházak szállítása szigetelőanyag nélkül történik. Ezen változatoknál a belső lambéria borítás alatt elrejthetőek a víz-, fűtés-, és villamos vezetékek.

 

Mire figyeljen az alapozásnál?

 

  • Teljesen sík, és vízszintes alap
  • Kezdőelemek, és padlógerendák lekezelése víztaszító, gombaölő szerrel
  • Kezdőelemek mechanikus rögzítése az alapozáshoz
  • Az alap ás a padló közé tegyen kátránypapírt, vagy fóliát

 

 Javasolt alapozási technikák:

 

  • Sávalap
  • Öntött beton alap
  • Beton lemezalap
  • Előre gyártott betontömb

 

      A faházakat cég natúr színben alapozás nélkül szállítja, ezért gondoskodni kell, az időjárási viszonyokhoz illeszkedő favédelemről, mellyel meghosszabbíthatja a faház élettartamát. Érdemes olyan lazúrt választani, mely biztosítja a faanyag fizikai károsodásoktól (UV-sugárzás, nedvesség  ) elleni védelmét.

 

       Az Ecorgan faházai osztályozott fából készülnek. A fa természetes anyag, ezért minden darabnak saját színárnyalata van és eltérően dolgozik, sohasem néz ki egységesen, ezért olyan közkedvelt.

 

        A gyártó cég garanciális kötelezettséget kizárólag a hibás anyagok kicserélésére vállal. A faházakra, melyek ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkeznek, 5 évjótállást vállal a cég, szakszerű összeszerelés, és rendeltetésszerű használat esetén.

Szerző: Mandi
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt