kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-06-23 09:35:40

Miért is bajlódna kerti tavának tisztításával napokat, ha van lehetősége, egy költséghatékony szűrőberendezést választani, melynek használata energiát , és időt takaríthat meg?

 

Az Oase FiltoMatic CWS készülékek egyaránt modernek, és innovatívak. A szűrőkészülékek gyártásánál figyelmebe vették a kor igényeit, azt, hogy manapság előtérben van az energiamegtakarítás kérdése, melyet, ha szem előtt tartunk, költséghatékony technológiákat fejleszthetünk ki.

 

 

A FiltoMatic CWS szűrőkészlet egy biomechanikus tisztítási technológia, UVC előtisztítóval rendelkezik, melynek kontrollált vezérlésével, akár 40 % árammegtakarítás érhető el. A készülék az előtisztítónak, és az időszakos tisztítási funkciónak köszönhetően önállóan távolítja el a túlzottan felhalmozódott tápanyagot a tóból, így például a túl sok iszap, automatikusan kiszivattyúzásra kerül. Meg kell említeni, hogy az előtisztítás, és a szivattyúzás önállóan is vezérelhető. A szivattyú teljesítményfelvétele 27 W és naponta maximum 8 alkalommal üzemel 10 másodpercig. Az automatikus vezérlés áramfelvétele 2,8 W. A FiltoMatic CWS azt is jelzi, hogy mikor kell cserélni az UVC csöveket.

 

 

A készülék igazán felhasználóbarát, könnyű az üzembehelyezése, és nem igényel sok karbantartást, emellett, a kényelmet szolgálja, hogy méri, és kijelzi tavunk vízének hőmérsékletét.

 

2 év teljes körű garancia vonatkozik rá, mely kérésre tovább 1 évvel meghosszabbítható - 3 évre.

Szerző: Mandi
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt