kosar Belépés      
 Regisztráció
ma Orbán névnap van
kosar Kosár tartalma
  0 db termék
sitetext
FŐOLDAL |  MAGAZIN |  HÍREK
Keresőkifejezés:
Rovat:
2010-07-08 15:27:13

Ha nincs ideje sokszor a gyerekekkel a játszótérre menni, vagy nem szeretné, hogy sorba keljen állniuk a csúszdánál, vagy ha csak azt szeretné, hogy ők is jól érezzék magukat otthon a kertben, nézze meg játszótorony kínálatunkat és válassza ki a legjobb kombinációt a család számára.

 

 

A Coaland játszótornyok fából készülnek, természetes hatásukkal jól illeszkednek a kertekbe. A műanyag kiegészítők (kapaszkodók, csavartakaró sapkák) biztonságosabbá és színesebbé teszik a játékot a gyerekek számára.

                                                                         

 

 A játszótornyok különböző típusai más-más méretben, árban és kialakításban állnak rendelkezésére, sőt bővíteni is lehet valamennyit különböző modulokkal (hinta, mászófal, mászóka). Csúszdát mindegyik torony tartalmaz a gyerekek nagy örömére. Néhány modell (Junior, Astor, Pony) 2,4 m-es, a többi 3 m-es hullámos csúszdával rendelkezik. A tető általában ponyvázott, de talál fatetős változatokat is.

 

Kedves Ezermester!

Itt a remek alkalom, hogy olyan játékot vegyen, ami önnek is szórakozást nyújt nem csak a gyerekeknek. A megfelelő egységcsomag, csúszda és faanyag megvásárlása után már csak néhány szerszámra van szüksége és kezdődhet a barkácsolás. A gyors és biztonságos munkát segíti egy részletes szerelési útmutató, mely lépésenként mutatja a munkafolyamatot, valamint a csomagban található szerszám kiegészítők. Ezek segítségével az összeszerelés könnyű és vidám családi program lehet. Szerelés közben felidézheti azt is, milyen jó volt gyerekként fúrni-faragni a műhelyben…

Remélem felkeltettük érdeklődését és megtekinti kínálatunkat!

Szerző: B. Kati
 
Kapcsolódó termékek
 
Hozzászólások
Belépés
Email cím:
Jelszó:
Ha még nem regisztrált, akkor megteheti itt